קייטרינג בוטיק 'רותה' הוקם על ידי רותה פפיאשוילי, ירושלמית לשעבר ותושבת תל אביב בהווה, שמיישמת את כל מה שלמדה לאורך חייה בתחום המזון והאירוח לידי קייטרינג בוטיק איכותי. את השכלתה בתחום הקולינארי רכשה כבר כילדה שלמדה לתפעל מטבח בזמן שילדות אחרות שיחקו בחצר. במהלך לימודיה לתואר ראשון בתחומי הניהול והמזון, המשיכה לפתח את שירותי התכנון והפקת האירועים. שנים של פעילות נמרצת בתחום הפקת אירועים קטנים כגדולים, פרטיים ועסקיים, הפגישו בין הכישרון והידע שלה לבין השפים והקונדיטורים המובילים בארץ. לימים היא התמחתה בקונדיטוריה ובבישול פשוט ומדויק, ולאחר כ-10 שנות פעילות בענף כחברת קייטרינג, הפכה למומחית בעלת שם בתחומה.
אך מעבר לידע, לכישרונה ולניסיונה, רותה פפיאשוילי ניחנת בחן אישי ובדיוק מקצועי שהופכים תהליכי עבודה לתהליכי הנאה. "הרגש והאהבה חשובים לא פחות מאיכות מנות האוכל בתחום המזון והאירוח" היא אומרת לסובביה "את האהבה המקצועית הזו אני מיישמת בכל מנה ומנה שאני יוצרת עבור לקוחותיי ועבור האורחים שלהם". אישיותה הכריזמטית והידע הרב אותם היא מביאה לכל פרויקט קולינרי, משדרגים את התוצאה הסופית ומוסיפים ארומה של יוקרה ושל איכות.
על מנת לספק פתרונות אירוח והגשה מקוריים, ייחודיים ויצירתיים למגוון אירועים והפקות, רותה מקפידה על בישול מדויק, על טעמים נקיים ועל הגשה אלגנטית שמוסיפה ייחודיות והנאה לאירועים, כמו שתבלינים מעשירים תבשילי גורמה.